Ktoś napisał że klej o dupe potłuc, nic podobnego montuję wszystko na ten klej i nigdy nic mi sie nie odkleiło itp...
Wszystkie nakładki są idelanie dopasowane i nie sprawiają żadnego problemu z montażem jak i użytkowaniem.
Potwierdzam. k
Sebastian oklejal cala moja czeszke i od ponad roku jak narazie nic nie odpadlo.
Niestety myślenie czasami boli i pojeździłem sobie trochę po budowie (pomyślałem chyba, że mam terenówkę cholera) pech chciał, że zerwałem prawe dolne mocowanie spojlera (zderzaka) - jakoś przymocowałem 8) - ale niestety dolna linia zderzaka znacznie się zniekształciła (wygięła na zewnątrz) i wygląda niesymetrycznie.
Czy możecie kogoś polecić, kto się zajmuje plastikami?
z góry dzięki za pomoc
pozdrawiam
aczkolwiek... NajtFukinPatrol North-West Techno-destroyed by dobrygrzeswawa WhitePride :smokedevil
ja też sie dołącze bo już mnie denerwuje te zawadzanie o krawężniki gdzie można kupic zderzak od RS-a i normalną cenę:>:> i Czy brać orginalny od czy robiony z włókna szklanego :>:>???
hehe kilka sztuk to mi nie potrzeba ) mam tylko jedną skodę... Ja juz znalazłem oryginalny zderzak RS-a za 350 PLN nie wiem czy tanio czy drogo ale go biore.
Purchawa dzięki za info w sobote będe montował. a jakieś przeróbki są czy pasuje idealnie???
hehe kilka sztuk to mi nie potrzeba ) mam tylko jedną skodę... Ja juz znalazłem oryginalny zderzak RS-a za 350 PLN nie wiem czy tanio czy drogo ale go biore.
Purchawa dzięki za info w sobote będe montował. a jakieś przeróbki są czy pasuje idealnie???
za 350 też bym brał, może macie jeszcze jakkiś namiar
- No nic. Życie jest piękne, ale trzeba się pchać do przodu.Kulturalnie, ale pchać. o. Rydzyk
Komentarz